OM BLEND

OM BLEND

Vores grundlag

Blend Digital er bygget med målet om, at genskabe kontakten mellem brands og deres målgrupper, gennem spændende content og innovative kampagner som konkurrenten ville ønske de havde tænkt på.

Vi mener at brands kan være mere kreative, at design kan være endnu skarpere, og at markedsføring kan være mere menneskeligt, og lige præcis de værdier er hvad vi baserer vores arbejde på.

Blend er et småt team med brede armbevægelser. Vi tror på, at den brede forståelse for mennesker, følelser, værdier og samspillet mellem flere kanaler, er hvad der skaber unikt indhold, der fanger din målgruppes interesser.

Et samarbejde med os er sjældent baseret på en enkelt kanal. I stedet går vi efter at skabe en komplet retning for din online identitet, der bevæger sig på tværs af flere af dine kanaler.

BECOME BLEND

01

RESEARCH

02

FORSTÅELSE

03

PERSPEKTIV

Vores tilgang

Vores tilgang

Mange bureauer går med strømmen af, hvad der har virket for mange andre. Den præmis køber vi ikke. Vi stræber efter at gentænke de brancher vi arbejder med, og skaber first-movers der ikke er bange for at tage et nyt perspektiv.

Leder du derfor efter et klassisk performance-bureau, der kan varetage dine Google Ads, alt imens du skal opfinde den dybe content-tallerken på egen hånd? Så led videre. Der er heldigvis mange gode muligheder for det.

Leder du dog efter en solid samarbejdspartner, der tør tænke anderledes og i nye retninger, på vegne af dit brand - så er du havnet det helt rigtige sted.

SOROTOTHE FOOD FACTORYTHE NAPBAR 1841AMAMIJEANNELLE GRESHAMKONSTRUKTSNEAKERSNOBMUSCLEPAINFELDSKOV FITNESSCUETO MUSICLITTLE NAP